Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors

Porta Doors предлага интериорни врати, към които може да се монтира вентилационен отвор, който да изкарва влагата от Банята. Заповядайте в някой от нашите шоуруми, за да разгледате възможните комбинации от модели и покрития за врати за Баня. Имайте в предвид, че Интериорните врати от дървесни материали не са подходящи за директно обливане с вода. Всяка врата за баня трябва да бъде изолирана от източниците на намокряне. 

ВСИЧКИ ВРАТИ НА PORTA DOORS са подходящи за БАНЯ, стига да няма директно обливане с вода или остатъчна влага в помоещението. Също банята трябва да е оборудвана с вентилационна система, която да не позволява влажност по-голяма от 50% за период повече от един час. Касите на вратите са от MDF.

Предлагаме монтаж на врати за баня в градовете София, Пловдив и Бургас.

Кои са най-търсените врати за баня в България?: 

Стъклени врати за баня

Разгледайте всички предложения и покрития, които са подходящи за баня в нашия каталог:

 

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 11 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име
Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors. Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors?

Всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors?

Всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.