Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors

  

интериорни врати бургас 4     тапетни интериорни врати - тапетни врати на склад и монтаж

интериорни врати бургас 4

Търсите "Врати в Пловдив". Вратите Porta Doors и BauZentrum са официални вносители и дистрибутори на интериорни и входни врати Porta Doors, Novoferm, Verte Doors.  ПОРТА ДООРС е синоним на качество, стил и модерен дизайн. Дружеството предлага цялостни системни решения за ВРАТИ – консултация , вземане на размери , доставка на избраните модели , монтаж и гаранционен сервиз.

Ние предлагаме качествени интериорни и входни врати произведени в Полша. В шоурумите ни за врати в Пловдив ще намерите както врати на ниски цени, така и дизайнерски и модерни врати, които са на изгодни цени.

 Консултантите ни в шоурума за Врати в Пловдив ще ви посъветват за предимствата и качествата на всяко едно от поритията и фурнирите за интерирни врати.

Porta Doors разполага с 2 големи магазина за врати в Пловдив. В мострената ни зала на Бул. "България" 115 А ет. 2 - над магазин Lidl.

ще откриете най-новите модели с марка Porta Doors, модерни и дизайнерски врати, класически модели врати, както и промоционалните предложения с ниски цени.

Ние предлагаме Врати в Пловдив на склад, от най-добрите модели, коите се предлагат на ниски цени. Условия за прмоционалните врати в Пловдив можете да намерите в магазините ни.

С над 20 години история на пазара за интериорни врати Porta Doors е гаранция за качество. Доверете ни се и посетете нашите магазини за врати в Пловдив на адрес:

Интериорни Врати Пловдив Бул. "България" 115 А ет. 2 - над магазин Lidl.моб.: 0882 72 52 97
e-mail: [email protected]
Работно време: от Понеделник до Петък - от 8:30 до 17:00
Събота - от 10:00 до 14:00
Неделя - почивен ден

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 24 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име
Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors . Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors , които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors ?

Всички Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors ?

Всички Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Интериорни Врати Пловдив - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.