Врати Хармоника

Сгъваеми врати храмоника - Качествени покрития и ламели 

Porta doors Предлага врати хармоника Alfa и Beta, в множество различни цветове и покрития. Предлагаме индивидуални поръчки по размер, без оскъпяване на цената. 

врати хармоника

В какви цветове се предлагат врати хармоника?

Покритията са стандартен лак, портадекор, порта синхро 3D и най-качественото CPL Покритие, което е с най-дълъг експлоатационен период.

Различните покрития могат да оскъпят цената на вратата.

врати хармонмика цветове и покрития

Вратите хармоника могат да се отварят на всички страни и посоки. 

Вратите хармоника се сгъват в една от страните посредсвом горна релса, което позволява таблата на вратата да е много по-компактна и да не заема голямо място. Най-често вратите хармоника се ползват за помещения, които не позволяват вратите им да се отварят напълно, или такива, които стоят отворени в повечето време.

Има два основни вида врати хармоника:

1. Alfa - Врати хармоника, които са със стандартна брава и насрещник към касата

alpha врати хармонмика цветове и покрития

2. Beta - Врати хармоника без брава. Те са съставени от два симетрични елемента. Вратата се отваря с пръсти

beta врати хармонмика цветове и покрития

5 Години Гаранция на всички врати хармоника

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 3 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име

beta врати хармонмика цветове и покрития

beta врати хармонмика цветове и покрития

Видове врати хармоника: 

Има два основни вида Интериорни врати хармоника

  • Пластмасови врати хармоника 

  • Дървени врати хармоника с релса

Пластмасовите врати хармоника са предназначени за помещения, които не се изполват толкова често или са скрити, тъй като нямат добра визия и механизмите им не издържат на голямо натоварване.

 Дървените врати хармоника от Porta Doors са с изключително издържлив механизъм (релса за врата хармоника), който позволява бутане, отваряне и затваряне на вратата само с един пръст. Релсата е изключително добра. Вратата може да е с дръжка или дупка и да се затваря напълно. 

Как да изберем качествена врати хармоника? 

Заповядайте в нашите шоуруми и се уверете в качеството и визията на нашите врати. Ще може да изберете от изобилие от цветове и покрития, които да съвпадат с вашия интерир.

 

Как да си направим врата хармоника?

Направата на подобна врата е изключително трудно и изисква специфични умения. Нашите врати са специално разработени и с международни награди за дизайн и функция.

 

Продавате ли Ламели за врата хармоника?

Porta doors не предлага отделно Ламели за врата хармоника.

 

Предлагате ли Релса за врата хармоника?

Моделите хармоника не се предлагат на части и не може да закупите отделно релса за хармоника.

Врати хармоника по поръчка!

При нас може да направите индивидуална поръчка за врата с различен размер на касата, височината и широчината на вратата. Предлагаме и огромно изобилие от покрития, дръжки и обков за врати хармоника.

Откъде може да купите врати хармоника? 

Porta Doors има шоуруми в градовете София, Пловдив и Бургас. Ако желаете индивидуална консултация и оферта, моля да посетите най-близкия до Вас магазин. Адресите ще намерите в нашата контактна страница.

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Врати Хармоника Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Врати Хармоника . Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Врати Хармоника , които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Врати Хармоника и какво е включено в тях?

Описаните цени на Врати Хармоника се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Врати Хармоника се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Врати Хармоника ?

Всички Врати Хармоника се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Врати Хармоника ?

Всички Врати Хармоника се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Врати Хармоника са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Врати Хармоника в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.